Program NEW VISIONS in HR 2016 naberá na rozmeroch!

04.08.2016

Jesenná konferencia NEW VISIONS in HR, ktorej je SOFTIP generálnym partnerom, bude bezpochyby patriť k najinšpiratívnejším eventom v oblasti ľudských zdrojov v roku 2016. Pôjde o jedinečnú príležitosť stretnúť TOP expertov z oblasti HR zo Slovenska a zahraničia a načerpať tak, počas jedného dňa maximum know how a nových kontaktov. Tohtoročný 9. ročník konferencie sa uskutoční 14. septembra v priestoroch Grand Hotela Pressburg v Bratislave.

 

Kľúčovými témami NEW VISIONS in HR 2016 budú: HR ako DNA spoločnosti; Recruiter ako ambasádor HR brandu; Ako integrovať pracovníkov zo zahraničia a Vzdelávanie a rozvoj zamestnancov.

Koncept „namixuj si to najlepšie v programe“ pokračuje pre svoj veľký úspech aj tento rok. Organizátori opätovne rozdelili bohatý poobedňajší program konferencie do troch sál, s množstvom inšpiratívnych diskusií, prednášok, prípadových štúdií a workshopov, aby si mohol každý účastník zvoliť pre seba to NAJ.

Počas letných mesiacov zverejnili organizátori mená už 17-tich potvrdených rečníkov zo Slovenska a zahraničia. Mená ďalších hostí odbornej verejnosti predstavia v mesiaci august. Na konferenciu prijali pozvanie napr. Číňan Shawn Liu (Global Head of HR Strategy and Transformation) zo spoločnosti Boehringer Ingelheim, expertka na change management a organizačnú kultúru Lorena Muñoz Cuadrado zo spoločnosti Google for Work, certifikovaný psychometrický analytik, tréner a coach certifikovaný spoločnosťou John Maxwell Owen Fernandez zo spoločnosti Mayfair. V rámci hlavného dopoludňajšieho programu odznie aj prezentácia Martina Vlčka zo spoločnosti SOFTIP o tom ako moderne, intuitívne a efektívne pristúpiť k riadeniu HR procesov a urobiť ľudí šťastnými.

Viete, že veľakrát za úspešným employer brandom treba hľadať skvelú internú komunikáciu? Martin Onofrej, prezident Asociácie pre internú komunikáciu, vysvetlí a ponúkne niekoľko spôsobov ako budovať zamestnávateľskú značku a akú úlohu v tomto procese má interná komunikácia. O tom ako veľmi súvisí facility manažment s HR brandom príde porozprávať Silvia Nagyová z O2 Slovakia a Karol Hederling zo Slovenskej asociácie facility managementu.

Konštruktívnu diskusiu k na vysoko aktuálnu tému „ako integrovať pracovníkov zo zahraničia“ budú viesť Inge Murgašová zo spoločnosti Matador Holding, Martin Kahanec zo Stredoeurópskeho inštitútu pre výskum práce a Tomáš Hargaš zo spoločnosti Visteon Electronics Slovakia. Viac o princípoch Kata koučingu, ktorý funguje nielen v Toyote, ale aj v iných slovenských a českých firmách prezradí v prednáške Markéta Šimáková z DMC management consulting.

Viac informácií o programe, ďalších prednášajúcich a možnostiach registrácie a cene vstupenky si môžete pozrieť na www.informslovakia.sk. Nájdete tu taktiež mená už registrovaných účastníkov konferencie.